Schoonheidssalon MarliesCavitatie is een nieuwe manier om met blijvend resultaat vet te verwijderen, het geeft hetzelfde resultaat als liposuctie!

De behandeling komt uit de medische wereld. Door middel van ultrasone geluidsgolven worden de vetcellen afgebroken en afgevoerd. De behandeling is volledig pijnloos en is gebaseerd op de implosie van vetcellen. Deze afgebroken vetcellen worden getransporteerd naar de lever via het lymfatische systeem en de bloedcirculatie en verlaten op natuurlijke wijze het lichaam. (via de nieren en de lever).                      

Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk om op een pijnloze manier de  lokale vetophopingingen permanent te verwijderen. Het gaat hier niet  om  grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op kleine lokale  zones waar het moeilijk verdwijnt. De hoeveelheid vet die vrij komt mag  niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen  vet te verwerken, zodat er per behandeling slechts kleine zones behandeld  kunnen worden.

Het aantal behandelingen hangt af van de ernst en de grote van de vetophopingen en het doel dat de klant voor ogen heeft. Een combinatiebehandeling of een aangepast voedingspatroon kunnen geadviseerd worden om tot een goed eindresultaat te komen.

Het goed doorbloede vetweefsel rondom de organen in de buikholte zal door het volgen van een dieet, sterk afnemen. Het onder de huid opgeslagen vetweefsel is echter niet of nauwelijks doorbloed en hierdoor heeft een dieet geen effect op dit weefsel. Het resultaat van een dieet alleen levert dus wel gewichtsverlies op, maar de onderhuidsevetophopingen resteren nog en verstoren de natuurlijke lichaamscontouren. Verder gewichtsverlies heeft dan geen zin en de enige mogelijkheid om dit vetweefsel kwijt te raken is door middel van een chirurgische ingreep.                                                                                                                   

Door het toepassen van deze ultrasound-techniek wordt het opgeslagen vet uit de onderhuids liggende vetcel losgemaakt en door het lymfatisch systeem en de bloedcirculatie afgevoerd. Tevens beïnvloed de ultrasound een aantal metabole processen in de vetcellen met een gunstig effect op de bloedsuikerspiegel. De ultrasonore trillingen zijn pijnloos en beschadigen het weefsel niet. De behandeling bestaat uit meerdere sessies; het aantal is afhankelijk van het te behandelen gebied.

Cavitatie verhelpt ook cellulitis, daar waar andere behandelingen minder succes hebben. De behandeling is volledig pijnloos en heeft geen neveneffecten. Met 1 behandeling in de week ziet u duidelijke resultaten in 1 maand.    

 

Voor de behandeling:                       

Bij het intake gesprek dient te worden nagegaan of de cliënt in een goede gezondheid verkeert. De behandelaar bespreekt met de klant welk gebied er behandeld gaat worden. Het aantal behandelingen hangt af van de ernst van de vetophopingen. Cavitatie is geen alternatief voor afvallen: het gaat slechts om het verwijderen van lokale vetophopingen.

 

De behandeling:

Na het aanbrengen van een contactgel wordt de behandelkop op het te behandelen gebied gebracht. Er worden roterende bewegingen met de behandelkop uitgevoerd om zodoende alle vetcellen te treffen. De behandeling is geheel pijnloos, de klant kan enkel kleine trillingen of warmteprikkels waarnemen. Er wordt geen schade toegebracht aan de bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huid. De behandeling kan vervelend zijn voor klanten die lijden aan overgevoeligheid, zeker ter hoogte van het trommelvlies.

 

Na de behandeling: 

Een koolhydraatarm dieet begeleidt de vet afbraak. De voeding moet veel eiwitten bevatten, maar geen dierlijk vet of enkelvoudige suikers. Ook kunnen er aanvullend voedingssuplementen worden genomen. Geadviseerd wordt om binnen 6 tot 8 uur na de behandeling extra te bewegen en veel water te drinken. (de eerste 2 dagen minimaal 2 liter water per dag).

Welke zones zijn behandelbaar?Zones

De behandelbare zones zijn: buik, (onderbuik/bovenbuik (maagstreek), laterale bekken (love handles), binnen en buitenkant dijen, benen en de rug.

 

Welke resultaten mag men verwachten?

Efficiënte en uitmuntende resultaten voor de verwijdering van cellulitis en lokale vet ophopingen. We verkrijgen het gewenste silhouet op de plaatsen daar waar we het willen. Na de eerste behandeling en in sommige gevallen zelfs tot 3 cm omtrek vermindering. Binnen de maand zal je blijvende resultaten zien, met 1 behandeling per week. Dankzij deze technologie kan jij ook je ideale lichaam verwezenlijken.......

 

Contra indicatie:

Contra indicaties zijn onder andere obesitas, ziekten en afwijkingen van de leverfunctie, zwangerschap,   diabetes, kanker, stofwisselingsziekten of metalen prothesen nabij het behandelgebied. 

Welke zones mogen niet behandeld worden:

Hoofd en hals, oksels, anale zone, knieholte, handen, gelaat, decolleté, borst, genitale zones, enkels en voeten.

Wilt u meer informatie? Neem vriijblijvend contact op.

 

Cavitatie

Contact

Schoonheidssalon Marlies
De Friso 2
9207 DA Drachten

06 30 02 80 24
Zonder waterstofperoxide veilig uw Tanden bleken

Zonder waterstofperoxide veilig uw Tanden bleken

Geplaatst op: 2017-09-09

Wilt u nog even extra nagenieten van uw mooie zomerse tintje? Laat dan nu uw tanden bleken en uw gebit zal stralen als nooit tevoren. Schoonheidssalon Marlies werkt met de nieuwste veilige techniek, bleken zond...

Lees meer Meer nieuws

Geplaatst op: 2017-06-04

Lees meer Meer nieuws
 • Professioneel, service gericht, klantvriendelijk en werkt hygiĆ«nisch. Ze is een CND Shellac specialist met zeer veel kleuren.

  Ekaterina
 • Ik ga ontspannen en met een heerlijk gevoel van "er weer tegen aan te kunnen" huiswaarts.

  Majella Verschuur
 • Ik kom voor microdermabrasie en microneedling behandelingen. Net bezig en al zeer goed resultaat.

  Merel Boomsma
 • Al jarenlang maak ik met veel plezier en vertrouwen gebruik van verschillende behandelingen bij Schoonheidssalon Marlies.

  Christel van Mersbergen
Ekaterina Majella Verschuur Merel Boomsma Christel van Mersbergen