Huidverbeteringsbehandelingen

Anti aging - Acné - Littekens - Pigmentvlekken- Couperose - Huidverjonging - Steelwratjes

Schoonheidssalon Marlies biedt diverse behandelingen op het gebied van huidverbetering.
U kunt kiezen uit; microdermabrasie - microneedling - glycolzuurpeeling - salicylzuurpeeling - elos/ipl huidverbeterende behandelingen - elecktrische ontharen - verwijderen van huidoneffenheden.

 


Acné behandeling

Schoonheidssalon Marlies beschikt over de specialisatie acné, een AGB-code en is aangesloten bij de Anbos. Hierdoor worden acné-, (litteken) behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en polis.

Er zijn veel verschillende soorten acné. Iedereen is anders en dus ook iedere huid uniek. We kijken naar de wensen, behoeften en mogelijkheden om de probleemhuid te verbeteren. Aan de hand van deze gegevens stellen we samen een een behandelplan op om ervoor te zorgen dat acné-, littekens niet langer u leven hoeven te beheersen.

De behandeling van acné geeft het beste resultaat als u deze in kuurverband volgt en mits men het gebruik van de producten van de salon thuis voortzet en adviezen opvolgt.

Deze behandeling wordt (deels)vergoed door de zorgverzekeraar.

 


Microdermabrasie

Bij microdermabrasie worden verhoornde cellen van de bovenste huidlaag losgemaakt. Dit gebeurt doordat microfijne kristallen met hoge snelheid op de huid worden gebracht. Het intensieve weghalen van de verhoornde cellen geeft de huid de impuls uit de diepte te regenereren. Zo eenvoudig en ontspannend kan anti-aging tegenwoordig zijn.
Het revolutionaire boostereffect voor een zichtbaar zachte, gladdere huid.


Wanneer kiezen voor Microdermabrasie?

- Verbeteren van de elasticiteit van de huid (ouder wordende huid)
- Fijne lijntjes (diepe rimpels zullen vervagen)
- Onzuivere huid
- Acne
- Acne littekens
- Littekens gezicht
- Hyperpigmentatie 
- Pigmentvlekjes e.d.
- Onregelmatigheden
- Zonbeschadigde huid
- Ouderdomsvlekken
- Als intensieve reiniging voor ieder huidtype

 

Veel gestelde vragen Microdermabrasie

Hoe werkt Microdermabrasie?

Er worden micro kristallen op de huid gespoten en direct weer weggezogen, dit zorgt voor het peelende effect. Direct is er een mooiere huidlaag zichtbaar. Zowel de peeling als het wegzuigen stimuleren de microcirculatie van de huid. De verbeterde doorbloeding levert de nodige voedingsstoffen voor de collageenvernieuwing en verbetering van de huidelasticiteit. De aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd.
 

Is Microdermabrasie geschikt voor ieder huidtype?

Microdermabrasie kan veilig gebruikt worden op ieder huidtype en elke huidskleur. De methode is volledig veilig en vrij van chemicaliën. De gecontroleerde stroom van kristallen pakt de oneffenheden in de oppervlakte van de huid effectief, maar op milde wijze aan. Er kunnen na de behandeling roodheden optreden, maar dit trekt meestal binnen enkele uren weg. Microdermabrasie is geschikt voor verjonging van de oudere huid, maar ook voor (het behouden van) de jonge huid.

 

Wat is het verschil met traditionele (chemische) peelings?

De kans op irritatie die kan leiden tot post inflammatoire hyperpigmentatie is groter bij traditionele peelings, omdat de toepassing minder gecontroleerd is. 


Maakt Microdermabrasie de huid gevoeliger?

Microdermabrasie maakt de huid niet gevoeliger. We raden wel aan om tijdens een reeks behandelingen een hoge zonnefactor te gebruiken omdat de huid gevoeliger is voor de zon.

 

Raakt mijn huid ook geïrriteerd?

De kans op irritatie is uiterst zeldzaam. Daarom is deze gezichtsbehandeling goed te volgen zonder dat gewone dagelijkse activiteiten onderbroken hoeven te worden.

 

Helpt een thuispeeling niet net zo goed? 

De gezichtspeeling voor thuis maakt slechts stukjes van de bovenste huidlaag los, maar er worden geen dode huidcellen verwijderd op de gecontroleerde en intensieve manier zoals Microdermabrasie dat doet. Zij hebben ook geen stimulerend effect op de microcirculatie en kunnen geen littekenweefsel wegnemen en zullen fijne lijntjes en rimpels niet verminderen.

 

Hoe frequent wordt de behandeling gedaan?

Na de eerste Microdermabrasie behandeling wordt meteen een frisse, stralende en gezonde teint ervaren en de huidtextuur zal gladder worden. Voor het beste resultaat raden wij aan om een kuur te boeken van 6-10 behandelingen. Deze behandeling dient 1x in de 1/2 weken te worden ondergaan. Afhankelijk van de huid, de levensstijl en de leeftijd zullen geven wij het advies voor een kuurbehandeling. Ook is het mogelijk een aantal losse behandelingen te doen om de huid een oppepper te geven.

U kunt uit de volgende mogelijkheden kiezen;

 • Microdermabrasie behandeling bij een gezichtsbehandeling (keuze uit 1 zone)  € 28,50
 • Mirodermabrasie behandeling gehele gelaat + hals € 89,-
 • Microdermabrasie behandeling gehele gelaat + hals + decolleté € 109,-


Microdermabrasiebehandeling bestaat uit:

Intakegesprek, huidanalyse, oppervlakte reiniging, microdermabrasiebehandeling, gebruik van hoogwaardige werkstoffen, insluizen van de werkstoffen en het masker. Dit alles afgestemd op de behoefte van de huid, serum, verzorgende créme, verzorgingsadvies voor thuis.

 


Glycolzuurpeeling

Laat uw huid weer stralen met een glycolzuurpeeling, deze behandeling is heel geschikt als eenmalige oppepper voor de huid maar vooral effectief in kuurverband.
De behandeling is zeer geschikt bij:

 • pigment- of ouderdomsvlekjes
 • fijne lijntjes en rimpels
 • een droge huid
 • oppervlakkige acné- littekens
 • rokershuid
 • verdikte huid
 • grauwe/ doffe huid

 

De behandeling in kuurverband wordt tussen de 10 a 14 dagen herhaald.

 

Glycolzuurpeeling behandeling bestaat uit:

Intakegesprek, huidanalyse, oppervlakte reiniging, dieptereiniging, fruitzuurpeeling, masker om de huid te kalmeren en te verzorgen, insluizen van werkstoffen - serum - verzorgende créme, verzorgingsadvies voor thuis.

 


Huidverbetering met Microneedling

Wilt u ook graag uw huid verbeteren maar bent u nog lang niet toe aan een chirurgische ingreep? Onderga dan een behandeling met microneedling en laat uw huid een tweede jeugd beleven.
Niet pijnlijk -  geen injecties - collageen blijft tot 2 jaar actief in de huid - waar het de huid verstevigd en lijntjes en rimpeltjes verzacht.

Microneedling is effectief bij:

 • Rimpels en lijntjes
 • Pigmentatiestoornissen
 • Een verslapte huid
 • Een vale of doffe teint
 • Vochtarme huid
 • Een rokershuid
 • Grove poriën
 • Een sterk verdikte huid
 • Oppervlakkige littekens
 • Couperose
 • Betere opname van actieve werkstoffen uit cometica (maar liefst 70%)
 • Haarverlies (alopecia)
 • Acne-littekens
 • Striae 
 • Activeerd de verbranding in de vetcellen en verminderd hierdoor cellulitus.

 

Microneedling stimuleert de aanmaak van collagene en elastine vezels en in combinatie met een voor de huid afgestemd serum wordt de conditie van de huid geoptimaliseerd. Doordat de microneedling apparaat duizenden micro kanaaltjes in de huid maakt, gaat de huid zelf natuurlijk collageen aanmaken om deze kanaaltjes op te vullen. De huid reageert op deze kleine prikkeltjes en stimuleert zo de aanmaak van uw eigen collageen en elastinevezels. Deze zijn in de huid verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit. Lijntjes en rimpels ontstaan door een tekort aan collageen en elastine. De Dermaroller zorgt voor een verhoogde productie van deze stoffen en daarom ziet u na enkele weken al dat lijntjes en rimpels vervagen. De micro kanaaltjes zorgen er tevens voor dat actieve ingrediënten die op de huid worden gebracht tot 200 keer beter in de huid doordringen en dus beter worden opgenomen in tegenstelling tot cosmetica wat zo op de huid wordt aangebracht. De huid wordt steviger, gladder en gezonder.

 

Microneedling behandeling

De behandeling bestaat uit: reiniging van het te behandelen gebied – aanbrengen van het serum – microneedling behandeling– serum inmasseren – herstellend masker – insluizen werkstoffen - verzorgende crème.                                                 

U kunt kiezen uit een behandeling die bestaat uit:

 • Microneedling behandeling bij een gezichtsbehandeling (keuze uit 1 zone*)  € 39,00
 • Microneedling behandeling gehele gelaat + hals € 69,00
 • Microneedling behandeling gehele gelaat + hals + decolleté € 89,00
 •  Mesotherapie/Dermaroller Behandeling Alopecia (Haarverlies) prijs in overleg
 •  Mesotherapie/Dermaroller Cellulite/Striae prijs in overleg.

 

*Een zone bestaat uit: Wangen + neus / Rondom de lippen + kin + kaak / Hals+ Decolleté

De kop van de microneedling is persoonsgebonden. (Alleen u wordt met deze kop/naaldjes behandeld)!

 


Huidoneffenheden verwijderen

Heeft u last van couperse, bloedblaasjes, tele's, steelwratjes, ongewenste haargroei, gerstekorrels, meeëters of fibroompjes.
Dan kunnen we u daar ook bij helpen. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend informatie opvragen. Of maak een afspraak voor een kosteloos intakegesprek.

 

Contact

Schoonheidssalon Marlies
De Friso 2
9207 DA Drachten

06 30 02 80 24
Zonder waterstofperoxide veilig uw Tanden bleken

Zonder waterstofperoxide veilig uw Tanden bleken

Geplaatst op: 2017-09-09

Wilt u nog even extra nagenieten van uw mooie zomerse tintje? Laat dan nu uw tanden bleken en uw gebit zal stralen als nooit tevoren. Schoonheidssalon Marlies werkt met de nieuwste veilige techniek, bleken zond...

Lees meer Meer nieuws

Geplaatst op: 2017-06-04

Lees meer Meer nieuws
 • Professioneel, service gericht, klantvriendelijk en werkt hygiĆ«nisch. Ze is een CND Shellac specialist met zeer veel kleuren.

  Ekaterina
 • Ik ga ontspannen en met een heerlijk gevoel van "er weer tegen aan te kunnen" huiswaarts.

  Majella Verschuur
 • Ik kom voor microdermabrasie en microneedling behandelingen. Net bezig en al zeer goed resultaat.

  Merel Boomsma
 • Al jarenlang maak ik met veel plezier en vertrouwen gebruik van verschillende behandelingen bij Schoonheidssalon Marlies.

  Christel van Mersbergen
Ekaterina Majella Verschuur Merel Boomsma Christel van Mersbergen