Prachtige resultaten in slechts 1 week tijd!

Vi Peel

Een mooie en gezonde huid, een leven lang! Een huid die zorgvuldig onderhouden is door het consequente gebruik van peelings en bijbehorende huidverzorgingsproducten blijft er langdurig jeugdig, stralend en gezond uitzien.

De VI Peel™ is een unieke en geavanceerde, middel-diepe medische peeling. Na 1 behandeling voelt én ziet u reeds spraakmakende resultaten! VI Peel™ vertegenwoordigt een nieuwe generatie peelings, die niet te vergelijken is met andere peelings op de markt.

Voor wie is de VI Peel™ geschikt?

Iedereen die graag een gezonde, opvallend stralende en langdurig jeugdig uitziende huid wenst!

Wat doet deze peeling?

De VI Peel™:

 • Verbetert de huidskleur, huidstructuur en helderheid van de huid
 • Vervaagt of verwijdert ouderdomsvlekken, rosacea, sproeten,  pigmentstoornissen, hyperpigmentatie en gelaatsmelasma
 • Verfijnt de grootte van de poriën, voor een gladder uitziende huid
 • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
 • Stimuleert de huideigen collageen- en elastineproductie, voor een zichtbaar stevigere, jongere huid
 • Behandelt huidproblemen bij acne
 • Vervaagt acnelittekens

 

Waarvoor kan de VI Peel™ worden ingezet?

Superieure anti-aging resultaten – VI Peel™
helpt bij het verminderen van huidbeschadigingen door de zon en vervaagt de sporen van de tijd en externe factoren die invloed hebben op de huid. VI Peel™ zorgt voor een zichtbaar gladdere, stevigere en jonger uitziende huid. VI Peel™ kan ook gebruikt worden om zonbeschadigingen op de huid van de handen, armen, hals en het decolleté te helpen verminderen.

Acne en onzuiverheden –VI Peel™
Acne werkt heel effectief in de strijd tegen acne en onzuiverheden. Een serie van behandelingen helpt acne littekens vervagen. Deze peeling kan vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Kijk hiervoor naar de voorwaarden van uw verzekeraar.

Hyperpigmentatie –VI Peel™
zorgt voor een opzienbarende verbetering bij een huid met melasma, post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH), pigmentstoornissen en hyperpigmentatie.

Gevoelige huidtypes – VI Peel™
verbetert een gevoelige huid, zoals bij rosacea, eczeem en psoriasis.

Hoe lang duurt een behandeling met de VI Peel™ en is het pijnlijk?

De VI Peel™-behandeling duurt maximaal 20 minuten. Het gebruik van medicatie vooraf is niet nodig. Bij veel andere peelings is dit wel het geval, waardoor de huid reeds gevoelig is vóórdat de peeling aangebracht gaat worden.

VI Peel™ is een nagenoeg pijnloze behandeling. De huid is namelijk verdoofd binnen 1 minuut. In uitzonderlijke gevallen kan iemand met een heel gevoelige huid een wat lichte prikkeling ervaren. Door het gebruik van een ventilator tijdens de behandeling is dit echter vrijwel direct verholpen.

Hoe lang duurt de herstelperiode?

Een behandeling met VI Peel™  kent een minimale herstelperiode. U geniet reeds van een mooiere en jonger uitziende huid in slechts 1 week tijd!

De 1e en 2e dag na de behandeling met VI Peel™ zal niemand merken dat u een peeling heeft gehad. De huid ziet er zelfs stralend en subtiel zongebruind uit, hetgeen bij andere peelings niet het geval is. Vanaf de 3e dag begint de daadwerkelijke peeling en na ca. 1 week is het peelingproces voldaan en ziet u reeds het eerste resultaat. De weken hierna zal de huid zichtbaar én voelbaar mooier, jeugdiger en gezonder worden.

Tip: VI Derm™ huidverzorgingslijn

De VI Derm™ huidverzorgingslijn is ontwikkeld om de peelingresultaten van de VI Peel™ behandelingen zo lang mogelijk te behouden.

Contact

Schoonheidssalon Marlies
De Friso 2
9207 DA Drachten

06 30 02 80 24
Zonder waterstofperoxide veilig uw Tanden bleken

Zonder waterstofperoxide veilig uw Tanden bleken

Geplaatst op: 2017-09-09

Wilt u nog even extra nagenieten van uw mooie zomerse tintje? Laat dan nu uw tanden bleken en uw gebit zal stralen als nooit tevoren. Schoonheidssalon Marlies werkt met de nieuwste veilige techniek, bleken zond...

Lees meer Meer nieuws

Geplaatst op: 2017-06-04

Lees meer Meer nieuws
 • Professioneel, service gericht, klantvriendelijk en werkt hygiĆ«nisch. Ze is een CND Shellac specialist met zeer veel kleuren.

  Ekaterina
 • Ik ga ontspannen en met een heerlijk gevoel van "er weer tegen aan te kunnen" huiswaarts.

  Majella Verschuur
 • Ik kom voor microdermabrasie en microneedling behandelingen. Net bezig en al zeer goed resultaat.

  Merel Boomsma
 • Al jarenlang maak ik met veel plezier en vertrouwen gebruik van verschillende behandelingen bij Schoonheidssalon Marlies.

  Christel van Mersbergen
Ekaterina Majella Verschuur Merel Boomsma Christel van Mersbergen