Wimperextensions

Het is mogelijk: op elk moment van de dag en nacht fantastisch mooie, sprekende ogen. Wimperextensions zijn natuurgetrouwe, losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan je eigen wimpers. Ogen met zulke lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling.
 

Mooi en vrouwelijk in iedere situatie 

Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse lange make-upsessies. Tijdens een drukke werkdag, in een regenachtige winkelstraat en zelfs op vakantie: altijd blijf je er met je lange, volle wimpers verzorgd en absoluut vrouwelijk uitzien.
 

Zacht en natuurlijk

Schoonheidssalon Marlies werkt met de topkwaliteit mink wimperextensions. Onze gediplomeerde specialiste bevestigt wimper voor wimper een verlenging van hoogwaardig, anti-allergisch materiaal aan je eigen wimperhaartjes. De extensions voel je niet zitten, zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte, dikte en krul die bij je past. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, je wimpers blijven zacht en flexibel. Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor je eigen wimpers.

De voordelen van de wimperextensions:
's Ochtends en ‘s avonds een mooie glamour look.
Mooie volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling.
Maakt mascara, wimperverf of wimperkrultang overbodig.
Lengte en dikte aangepast aan uw wensen.
Praktisch gewichtloos, u voelt de extensions niet zitten.
Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee.
Blijven ongeveer 2 maanden zitten, want dan valt uw natuurlijke wimper eruit.
Je bent niet in één keer al je wimperextensions kwijt bent. Het uitvallen van de wimpers is een geleidelijk proces, de natuurlijke wimper valt samen met de daaraan bevestigde extension eruit.

Nieuwe set blinkwimpers  € 120,-
Refill behandeling binnen 3 weken € 45,-
Refill behandeling binnen 4 weken € 55,-
Verwijderen van de wimpers   € 25,
Verwijderen i.c.m. een nieuwe set  € 10,-

 


 

 

 

MYscara

Het allernieuwste op het gebied van beauty. MYscara is een semi-permanente mascara. Het MYscara® product is een veilig oogvriendelijke wimpercoating. 

Het wordt opgebracht op de natuurlijke wimpers en heeft hetzelfde effect als gewone mascara alleen blijft deze permanente 2-3 weken mooi. Na 2-3 weken begint de coating te slijten, en wordt het effect minder. 

De behandeling duurt ongeveer 40 minuten en voor een natural look worden 1-2 coatingslaagjes aangebracht. Voor een dikkere en meer dramatische look kan een derde laag worden aangebracht. De Mascara blijft flexible, geeft volume en is diep zwart.

Het kan alleen professioneel opgebracht worden en niet in de thuissituatie.

De mascara zal niet gaan vlekken of droogt niet uit, het kan gewoon nat worden. Dus 100% waterproof!! Het is geschikt voor de natuurlijke wimpers, maar kan ook gebruikt worden met semi-permanente wimpers indien toegepast tijdens de procedure.

Zowel boven- als onderwimpers   € 45,00
Onderwimpers € 20,00
Onderwimpers voor onze vaste wimperextension klanten € 10,00

 

 

 

 

Contact

Schoonheidssalon Marlies
De Friso 2
9207 DA Drachten

06 30 02 80 24
Zonder waterstofperoxide veilig uw Tanden bleken

Zonder waterstofperoxide veilig uw Tanden bleken

Geplaatst op: 2017-09-09

Wilt u nog even extra nagenieten van uw mooie zomerse tintje? Laat dan nu uw tanden bleken en uw gebit zal stralen als nooit tevoren. Schoonheidssalon Marlies werkt met de nieuwste veilige techniek, bleken zond...

Lees meer Meer nieuws

Geplaatst op: 2017-06-04

Lees meer Meer nieuws
 • Professioneel, service gericht, klantvriendelijk en werkt hygiĆ«nisch. Ze is een CND Shellac specialist met zeer veel kleuren.

  Ekaterina
 • Ik ga ontspannen en met een heerlijk gevoel van "er weer tegen aan te kunnen" huiswaarts.

  Majella Verschuur
 • Ik kom voor microdermabrasie en microneedling behandelingen. Net bezig en al zeer goed resultaat.

  Merel Boomsma
 • Al jarenlang maak ik met veel plezier en vertrouwen gebruik van verschillende behandelingen bij Schoonheidssalon Marlies.

  Christel van Mersbergen
Ekaterina Majella Verschuur Merel Boomsma Christel van Mersbergen