Hotstone massages

De cosmetische hotstone Massage is een speciale massage met hete en warme basalt stenen die eventueel afgewisseld worden met koude en ijskoude marmeren stenen. De massage wordt uitgevoerd met heerlijk geurende etherische oliën die verwarmd worden.

Cosmetische hot stone massage is met name geschikt voor of bij:

 Spierpijn, rugpijn en hoofdpijn
 Gewrichtsproblemen zoals bij reuma en artrose
 Slechte doorbloeding
 Luchtweg problemen
 Stress
 Vermoeidheid
 Spijsverteringsproblemen en lymfeproblemen

Maar ook “natuurlijk bovenal” voor mensen die eens lekker willen genieten van de weldaad van een Cosmetische Hot Stone Massage.

Deze vorm van masseren werkt in eerste plaats heerlijk ontspannend. De warmte dringt door in de spieren en verlicht spanningen, terwijl de koude stenen ontstekingen verminderen en zwellingen tegengaan. De warmte vergroot het gevoel van welzijn en geeft de therapeut de kans om dieper en effectiever te werken bij chronische pijn. Cosmetische Stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging, stimuleren de orgaanfuncties en activeren het zelfherstellingsvermogen van het lichaam. Cosmetische Stone Massage helpt ook bij het harmoniseren van de chakra's (energie banen) en ondersteunt alle niveaus van genezing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieën harmoniseert

Afhankelijk van de gekozen Cosmetische Hot Stone Massage worden de stenen onder en/of op het lichaam gelegd. Deze voorbereidende warmte in de spieren zorgt voor een groter effect van de massage die daarna plaats vindt. Na de legging van de stenen volgt de massage.

Cosmetische Hot Stone Therapy deelbehandeling ca 45 minuten € 52,50
Cosmetische Hot Stone Therapy compleet ca 90 minuten € 64,50

Contact

Schoonheidssalon Marlies
De Friso 2
9207 DA Drachten

06 30 02 80 24
Zonder waterstofperoxide veilig uw Tanden bleken

Zonder waterstofperoxide veilig uw Tanden bleken

Geplaatst op: 2017-09-09

Wilt u nog even extra nagenieten van uw mooie zomerse tintje? Laat dan nu uw tanden bleken en uw gebit zal stralen als nooit tevoren. Schoonheidssalon Marlies werkt met de nieuwste veilige techniek, bleken zond...

Lees meer Meer nieuws

Geplaatst op: 2017-06-04

Lees meer Meer nieuws
 • Professioneel, service gericht, klantvriendelijk en werkt hygiĆ«nisch. Ze is een CND Shellac specialist met zeer veel kleuren.

  Ekaterina
 • Ik ga ontspannen en met een heerlijk gevoel van "er weer tegen aan te kunnen" huiswaarts.

  Majella Verschuur
 • Ik kom voor microdermabrasie en microneedling behandelingen. Net bezig en al zeer goed resultaat.

  Merel Boomsma
 • Al jarenlang maak ik met veel plezier en vertrouwen gebruik van verschillende behandelingen bij Schoonheidssalon Marlies.

  Christel van Mersbergen
Ekaterina Majella Verschuur Merel Boomsma Christel van Mersbergen