Hydro/ Floatingmassage

Tijdens deze nieuwe revolutionaire ontspanningsmassage lig je gedurende de hele behandeling op je rug, op een warm en comfortabel watermatras. Het matras biedt een uitermate prettige rugligging waarbij nek- en rugwervels goed worden ondersteund. De warmte van het water zorgt voor een optimale doorbloeding en ontspanning van de spieren en het zenuwstelsel. Door de speciale eigenschappen van het matras kan je gehele lichaam gemasseerd worden (ook je rug!), terwijl je de gehele sessie comfortabel op je rug ligt!

Het is met het hydromed-massagesysteem mogelijk om ook mensen met klachten als fybromyalgie, rugklachten, bekkenklachten een complete lichaamsmassage te geven. Zo is het dus mogelijk voor mensen, die niet in buikligging kunnen/willen liggen, een totale massagebehandeling te ondergaan. Deze ontspannende behandeling is ook bijzonder geschikt voor mensen die minder mobiel zijn, zoals ouderen of gehandicapten. Tot nu toe was het soms onaangenaam om gemasseerd te worden als je niet of nauwelijks op je buik kan liggen bijv. door zwangerschap, ademhalingsproblemen, maag- en darmstoornissen of door een zware lichaamsbouw voor wat betreft buik en borsten. Bij hydromed-massage zijn deze problemen opgelost! Er is geen sprake meer van een omwenteling tijdens de massagebehandeling en een buikligging die voor een aantal mensen problematisch of onprettig was, is niet meer nodig.

 

De voordelen van de Hydromed-massage

· Je ligt warm en comfortabel op een warmwatermatras

· De warmte van het water stimuleert je bloedsomloop

· Je spieren worden extra soepel waardoor totale ontspanning optreedt.

· Tijdens de massage is keren niet meer nodig

· Ideaal bij fybromyalgie rugklachten en bekkenklachten

· Bijzonder geschikt voor zwangere vrouwen

· Ideaal voor mensen met ademhalingsproblemen

 

Hydromed-massage deelmassage: rug-nek-schouders-hoofd-gelaat ca. 45 minuten € 49,95

Hydromed-massage complete lichaamsmassage ca. 60 minuten € 62,95

Contact

Schoonheidssalon Marlies
De Friso 2
9207 DA Drachten

06 30 02 80 24
Zonder waterstofperoxide veilig uw Tanden bleken

Zonder waterstofperoxide veilig uw Tanden bleken

Geplaatst op: 2017-09-09

Wilt u nog even extra nagenieten van uw mooie zomerse tintje? Laat dan nu uw tanden bleken en uw gebit zal stralen als nooit tevoren. Schoonheidssalon Marlies werkt met de nieuwste veilige techniek, bleken zond...

Lees meer Meer nieuws

Geplaatst op: 2017-06-04

Lees meer Meer nieuws
 • Professioneel, service gericht, klantvriendelijk en werkt hygiĆ«nisch. Ze is een CND Shellac specialist met zeer veel kleuren.

  Ekaterina
 • Ik ga ontspannen en met een heerlijk gevoel van "er weer tegen aan te kunnen" huiswaarts.

  Majella Verschuur
 • Ik kom voor microdermabrasie en microneedling behandelingen. Net bezig en al zeer goed resultaat.

  Merel Boomsma
 • Al jarenlang maak ik met veel plezier en vertrouwen gebruik van verschillende behandelingen bij Schoonheidssalon Marlies.

  Christel van Mersbergen
Ekaterina Majella Verschuur Merel Boomsma Christel van Mersbergen