Facial for men

De mannenhuid is dikker, heeft een sterkere verhoorning, is vochtarmer, heeft meer bindweefsel en produceert meer talg dan de vrouwenhuid. Ook de ph waarde van de mannenhuid ligt rond de 6.5, de huid is dus neutraler dan die van de vrouw met een gemiddelde ph waarde van 5.8. Dit maakt de huid kwetsbaarder en zorgt snel voor een verstoring van het bacteriële evenwicht. Genoeg redenen dus om ook de mannenhuid te laten verzorgen door de schoonheidsspecialist.

Facial men Purify

Huidanalyse, oppervlaktereiniging van het gezicht en de borst, evt. wenkbrauwen modelleren, dieptereiniging met een exfoliating face gel, vapozone, verwijderen van gerstekorrels, comedonen en/of andere onzuiverheden, masker afgestemd op uw huidconditie, aangepaste huidverzorging, verzorgingsadvies voor thuis. ca 45 min (zie prijslijst voor aanvullende behandelingen)

Facial men Relax

Huidanalyse, oppervlaktereiniging van het gezicht en de borst, evt. wenkbrauwen modelleren, dieptereinigng met een exfoliating face gel, vapozone, verwijderen van gerstekorrels, comedonen en/of andere onzuiverheden, uitgebreide gezichts-, borst en nekmassage, masker afgestemd op uw huidconditie, aangepaste huidverzorging, verzorgingsadvies voor thuis. ca 60 min (zie prijslijst voor aanvullende behandelingen)

 

Maak een afspraak

 

Contact

Schoonheidssalon Marlies
De Friso 2
9207 DA Drachten

06 30 02 80 24
Marc Inbane, verkrijgbaar bij Schoonheidssalon Marlies

Marc Inbane, verkrijgbaar bij Schoonheidssalon Marlies

Geplaatst op: 2020-04-26

Marc Inbane, voor wie veilig bruin wil worden!

Lees meer Meer nieuws
Cadeaubon leuk om weg te geven!

Cadeaubon leuk om weg te geven!

Geplaatst op: 2017-01-17

Wist u dat u iemand anders ook een heerlijke behandeling cadeau kunt geven! Gun uw vrouw, moeder, man, vriend of vriendin, zus, broer, oppas of collega ook eens het genot van bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling, ...

Lees meer Meer nieuws
  • Ik ga ontspannen en met een heerlijk gevoel van "er weer tegen aan te kunnen" huiswaarts.

    Majella Verschuur
  • Ik kom voor microdermabrasie en microneedling behandelingen. Net bezig en al zeer goed resultaat.

    Merel Boomsma
  • Al jarenlang maak ik met veel plezier en vertrouwen gebruik van verschillende behandelingen bij Schoonheidssalon Marlies.

    Christel van Mersbergen
Majella Verschuur Merel Boomsma Christel van Mersbergen