Facial for men Marlyse Blue

De mannenhuid is dikker, heeft een sterkere verhoorning, is vochtarmer, heeft meer bindweefsel en produceert meer talg dan de vrouwenhuid. Ook de ph waarde van de mannenhuid ligt rond de 6.5, de huid is dus neutraler dan die van de vrouw met een gemiddelde ph waarde van 5.8. Dit maakt de huid kwetsbaarder en zorgt snel voor een verstoring van het bacteriële evenwicht. Genoeg redenen dus om ook de mannenhuid te laten verzorgen door de schoonheidsspecialist.

Facial men Purify

Huidanalyse, oppervlaktereiniging van het gezicht en de borst, evt. wenkbrauwen modelleren, dieptereiniging met een exfoliating face gel, vapozone, verwijderen van gerstekorrels, comedonen en/of andere onzuiverheden, masker afgestemd op uw huidconditie, aangepaste huidverzorging, verzorgingsadvies voor thuis. ca 45 min.

Facial men Relax

Huidanalyse, oppervlaktereiniging van het gezicht en de borst, evt. wenkbrauwen modelleren, dieptereinigng met een exfoliating face gel, vapozone, verwijderen van gerstekorrels, comedonen en/of andere onzuiverheden, uitgebreide gezichts-, borst en nekmassage, masker afgestemd op uw huidconditie, aangepaste huidverzorging, verzorgingsadvies voor thuis. ca 60 min.

 

Maak een afspraak

 

Contact

Schoonheidssalon Marlies
De Friso 2
9207 DA Drachten

06 30 02 80 24
Boek nu uw Skinbooster PRX-T33

Boek nu uw Skinbooster PRX-T33

Geplaatst op: 2021-08-06

Skin Booster - No Needle Dé nieuwste behandeltrend, directe oppepper voor de huid en natuurlijke anti-aging behandeling, zonder gebruik van naalden met direct zichtbaar effect! - Intensieve hydratatie...

Lees meer Meer nieuws
Marc Inbane, verkrijgbaar bij Schoonheidssalon Marlies

Marc Inbane, verkrijgbaar bij Schoonheidssalon Marlies

Geplaatst op: 2020-04-26

Marc Inbane, voor wie veilig bruin wil worden!

Lees meer Meer nieuws
 • Al jarenlang maak ik met veel plezier en vertrouwen gebruik van verschillende behandelingen bij Schoonheidssalon Marlies.

  Christel
 • Professioneel, service gericht, klantvriendelijk en werkt hygiënisch.

  Ekaterina
 • Ik kom voor microdermabrasie en microneedling behandelingen. Net bezig en al zeer goed resultaat.

  Merel
 • Ik ga ontspannen en met een heerlijk gevoel van

  Majella
Christel Ekaterina Merel Majella