Marlyse Blue gezichtsbehandelingen


 

Alle behandelingen die gegeven worden in Schoonheidssalon Marlies worden specifiek op uw huid afgestemd, zodat uw huid de voedingsstoffen krijgt die deze nodig heeft.

De onderstaande behandelingen kunt u eventueel ook uitbreiden met een microdermabrasie, een peeling of mesotherapie. Uiteraard kunt u de behandelingen ook uitbreiden met losse modules geef dit dan aan bij uw reservering.
 

Facial Treatment Purify 

Huidanalyse, oppervlakte reiniging, dieptereiniging (peeling of lysing), wenkbrauwen modelleren, verwijderen van gerstekorrels, comedonen en andere onzuiverheden, masker afgestemd op uw huidconditie, aangepaste huidverzorging ter afsluiting van de behandeling, verzorgingsadvies voor thuis.

Facial Treatment Relax

Huidanalyse, oppervlakte reiniging, cosmetische hot-cold stone gezicht-, nek-, decolleté massage met heerlijk geurende huidverbeterende etherische olieën, masker afgestemd op uw huidconditie, aangepaste huidverzorging ter afsluiting van de behandeling en verzorgingsadvies voor thuis. 

Facial Treatment Special

Huidanalyse, oppervlakte reiniging, dieptereiniging (peeling of lysing), wenkbrauwen modelleren, vapozone, verwijderen van gerstekorrels, comedonen en/of andere onzuiverheden, uitgebreide aromatische gezichts-, decolleté-, en nekmassage,  masker afgestemd op uw huidconditie, aangepaste huidverzorging, evt. lichte dag make-up, verzorgingsadvies voor thuis.

Facial Treatment de Luxe

Tijdens deze luxe ontspannende behandelingen maken wij gebruik van speciale maskers, ampullen en hoogwaardige werkstoffen die afgestemd zijn op uw huidtype. Deze behandelingen bevatten dezelfde onderdelen als de uitgebreide behandeling. Als extra onderdeel worden uw handen/voeten ook heerlijk meegenomen.

Vitamine treatment

Optimale behandeling om de huid in balans te brengen, te herstellen en te laten stralen. Krachtige herstellende behandeling na bv. ziekte, stress, vermoeidheid, een seizoenswijziging of tijdens een zwangerschap.
 

Sensitive treatment

Met behulp van de Sensitive behandeling wordt de huid gekalmeerd, gevoed en beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
 

Hydraterende & Celvernieuwende treatment

Deze behandeling stimuleert de celvernieuwing, voedt de huid en geeft haar nieuwe vitaliteit en een stralende heldere teint.
 

Ontstressende & Vitaliserende treatment

Door het gebruik van etherische olie, zorgt deze behandeling voor het verbeteren van de bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen. Uw huid wordt hierdoor opnieuw in balans gebracht. Ze krijgt een stralende teint en voelt ontspannen en uitgerust aan.
 

Hydraterende en zuiverende treatment

De huid wordt intensief gereinigd, de talgproductie genormaliseerd en de natuurlijke weerstand van de huid wordt verhoogd. Uw huid komt geleidelijk weer in balans en zal een stralende, zuivere uitstraling krijgen.
 

Verstevigende & liftende treatment

Deze behandeling is uitstekend voor de huid die de eerste tekenen van huidveroudering vertonen.  De huid wordt steviger, krijgt een betere veerkracht en de fijne rimpeltjes worden vervaagt.
 

Mini Face Lift

Binnen de grenzen van een cosmetische behandeling geeft een mini face lift behandeling een maximale verbetering van de huid met een duidelijk zichtbaar resultaat. De fijne lijntjes vervagen en de contouren van het gezicht  worden strakker en steviger. De sterk voedende ingrediënten in de Marlyse Blue producten stimuleren de celvernieuwing, geven optimale spankracht en maken de huid stralender.


 

Contact

Schoonheidssalon Marlies
De Friso 2
9207 DA Drachten

06 30 02 80 24
Boek nu uw Skinbooster PRX-T33

Boek nu uw Skinbooster PRX-T33

Geplaatst op: 2021-08-06

Skin Booster - No Needle Dé nieuwste behandeltrend, directe oppepper voor de huid en natuurlijke anti-aging behandeling, zonder gebruik van naalden met direct zichtbaar effect! - Intensieve hydratatie...

Lees meer Meer nieuws
Marc Inbane, verkrijgbaar bij Schoonheidssalon Marlies

Marc Inbane, verkrijgbaar bij Schoonheidssalon Marlies

Geplaatst op: 2020-04-26

Marc Inbane, voor wie veilig bruin wil worden!

Lees meer Meer nieuws
 • Al jarenlang maak ik met veel plezier en vertrouwen gebruik van verschillende behandelingen bij Schoonheidssalon Marlies.

  Christel
 • Professioneel, service gericht, klantvriendelijk en werkt hygiënisch.

  Ekaterina
 • Ik kom voor microdermabrasie en microneedling behandelingen. Net bezig en al zeer goed resultaat.

  Merel
 • Ik ga ontspannen en met een heerlijk gevoel van

  Majella
Christel Ekaterina Merel Majella