Microdermabrasie

Bij microdermabrasie worden verhoornde cellen van de bovenste huidlaag losgemaakt. Dit gebeurt doordat microfijne kristallen met hoge snelheid op de huid worden gebracht. Het intensieve weghalen van de verhoornde cellen geeft de huid de impuls uit de diepte te regenereren. Zo eenvoudig en ontspannend kan anti-aging tegenwoordig zijn. Het revolutionaire boostereffect voor een zichtbaar zachte, gladdere huid.

Wanneer kiezen voor Microdermabrasie?

- Verbeteren van de elasticiteit van de huid (ouder wordende huid)
- Fijne lijntjes (diepe rimpels zullen vervagen)
- Onzuivere huid
- Acne
- Acne littekens
- Littekens gezicht
- Hyperpigmentatie 
- Pigmentvlekjes e.d.
- Onregelmatigheden
- Zonbeschadigde huid
- Ouderdomsvlekken
- Als intensieve reiniging voor ieder huidtype


Veel gestelde vragen Microdermabrasie

Hoe werkt Microdermabrasie?

Er worden micro kristallen op de huid gespoten en direct weer weggezogen, dit zorgt voor het peelende effect. Direct is er een mooiere huidlaag zichtbaar. Zowel de peeling als het wegzuigen stimuleren de microcirculatie van de huid. De verbeterde doorbloeding levert de nodige voedingsstoffen voor de collageenvernieuwing en verbetering van de huidelasticiteit. De aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd.

Is Microdermabrasie geschikt voor ieder huidtype?

Microdermabrasie kan veilig gebruikt worden op ieder huidtype en elke huidskleur. De methode is volledig veilig en vrij van chemicaliën. De gecontroleerde stroom van kristallen pakt de oneffenheden in de oppervlakte van de huid effectief, maar op milde wijze aan. Er kunnen na de behandeling roodheden optreden, maar dit trekt meestal binnen enkele uren weg. Microdermabrasie is geschikt voor verjonging van de oudere huid, maar ook voor (het behouden van) de jonge huid.

Wat is het verschil met traditionele (chemische) peelings?

De kans op irritatie die kan leiden tot post inflammatoire hyperpigmentatie is groter bij traditionele peelings, omdat de toepassing minder gecontroleerd is. 

Maakt Microdermabrasie de huid gevoeliger?

Microdermabrasie maakt de huid niet gevoeliger. We raden wel aan om tijdens een reeks behandelingen een hoge zonnefactor te gebruiken omdat de huid gevoeliger is voor de zon.

Raakt mijn huid ook geïrriteerd?

De kans op irritatie is uiterst zeldzaam. Daarom is deze gezichtsbehandeling goed te volgen zonder dat gewone dagelijkse activiteiten onderbroken hoeven te worden.

Helpt een thuispeeling niet net zo goed? 

De gezichtspeeling voor thuis maakt slechts stukjes van de bovenste huidlaag los, maar er worden geen dode huidcellen verwijderd op de gecontroleerde en intensieve manier zoals Microdermabrasie dat doet. Zij hebben ook geen stimulerend effect op de microcirculatie en kunnen geen littekenweefsel wegnemen en zullen fijne lijntjes en rimpels niet verminderen.


Hoe frequent wordt de behandeling gedaan?

Na de eerste Microdermabrasie behandeling wordt meteen een frisse, stralende en gezonde teint ervaren en de huidtextuur zal gladder worden. Voor het beste resultaat raden wij aan om een kuur te boeken van 6-10 behandelingen. Deze behandeling dient 1x in de 1/2 weken te worden ondergaan. Afhankelijk van de huidconditie, de levensstijl en de leeftijd zullen wij het advies geven voor een kuurbehandeling. Uiteraard is het ook mogelijk om 1 of een aantal losse behandelingen te ondergaan om de huid een oppepper te geven.


Microdermabrasiebehandeling bestaat uit:

Intakegesprek, skin anlyse door middel van foto's, oppervlakte reiniging, microdermabrasiebehandeling, gebruik van hoogwaardige werkstoffen, insluizen van de werkstoffen en masker. Dit alles afgestemd op de behoefte van de huid, serum, verzorgende créme, verzorgingsadvies voor thuis.


Prijzen microdermabrasie

Microdermabrasie behandeling bij een gezichtsbehandeling (keuze uit 1 zone) €  32,50

Mirodermabrasie behandeling gehele gelaat + hals €  89,-

Microdermabrasie behandeling gehele gelaat + hals + decolleté € 109,-

Contact

Schoonheidssalon Marlies
De Friso 2
9207 DA Drachten

06 30 02 80 24
Boek nu uw Skinbooster PRX-T33

Boek nu uw Skinbooster PRX-T33

Geplaatst op: 2021-08-06

Skin Booster - No Needle Dé nieuwste behandeltrend, directe oppepper voor de huid en natuurlijke anti-aging behandeling, zonder gebruik van naalden met direct zichtbaar effect! - Intensieve hydratatie...

Lees meer Meer nieuws
Marc Inbane, verkrijgbaar bij Schoonheidssalon Marlies

Marc Inbane, verkrijgbaar bij Schoonheidssalon Marlies

Geplaatst op: 2020-04-26

Marc Inbane, voor wie veilig bruin wil worden!

Lees meer Meer nieuws
 • Al jarenlang maak ik met veel plezier en vertrouwen gebruik van verschillende behandelingen bij Schoonheidssalon Marlies.

  Christel
 • Professioneel, service gericht, klantvriendelijk en werkt hygiënisch.

  Ekaterina
 • Ik kom voor microdermabrasie en microneedling behandelingen. Net bezig en al zeer goed resultaat.

  Merel
 • Ik ga ontspannen en met een heerlijk gevoel van

  Majella
Christel Ekaterina Merel Majella