PRX-T33 Skin Booster - No Needle

Dé nieuwste behandeltrend, directe oppepper voor de huid en natuurlijke anti-aging behandeling.

Een nieuwe behandelmethode zonder gebruik van naalden met direct zichtbaar effect!

- Intensieve hydratatie

- Herstelt verloren uitstraling, toon en elasticiteit

- Verbetert de huidstructuur en de conditie van de huid

- Geeft de huid een ongekende revitalisatie zonder de huid te beschadigen

- Stimuleert de vorming van fibroblasten en groeifactoren

- Aanmaak van collageen en elastinevezels


Unieke formule

Deze No-Needle-Skin- Booster is anders dan alle andere producten op de markt. Deze behandelmethode heeft een volledig andere werking als een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. Dit is een nieuwe behandelmethode die gericht is op het verbeteren van de huidstructuur en huidconditie. De werkzame componenten zijn waterstofperoxide, TCA en kojinezuur. Door deze unieke samenstelling kan deze peeling de huid op verschillende huidlagen verbeteren. De booster stimuleert de huidvernieuwing en vertraagt daardoor het verouderingsproces. De huid zal verstrakken en rimpels of lijntjes zullen zichtbaar verdwijnen. Het resultaat is een herstelde teint en elasticiteit van de huid. Maar de peeling is ook in te zetten bij een jonge huid, omdat de booster onzuiverheden en mee-eters doelgericht aan kan pakken.

  

 


Intake

Tijdens de intake kijken we samen met u naar uw wensen en gaan we uw huid(problemen) in beeld brengen middels een skin analyser. De skin analyser is een apparaat die verschillende foto's maakt van uw huid. Uit deze foto’s kunnen 10 verschillende mogelijke huidproblemen worden geanalyseerd. Aan de hand daarvan krijgt u meer inzicht in uw huidconditie.


De behandeling

De behandeling start met het reiniging van de huid en er wordt een pre-solution aangebracht. Vervolgens wordt het PRX-T33 serum aangebracht. Het product wordt in de huid gemasseerd. Hoeveel lagen er nodig zijn tijdens de behandeling is afhankelijk van de conditie van de huid op dat moment. Tijdens de behandeling kunt u een prikkelende sensatie in het behandelingsgebied ervaren. Na de behandeling wordt de huid gereinigd en als afsluiting wordt de huid verzorgd met een vocht inbrengende crème. De huid oogt direct frisser, stralender en jonger.

Vanaf de 2e behandeling kan tijdens de behandeling ook microneedling worden ingezet om het effect nog meer te versterken. Wij zullen hierin adviseren als we dit een optie vinden voor uw huidindicatie.


Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid wat lichte roodheid vertonen. Dit trekt in de loop van de dag weg. De huid kan in dagen na de behandeling soms licht schilferen. Maar er is nagenoeg geen downtime bij deze behandeling.
Om het effect van de behandeling te versterken krijgt u 2 verzorgingsproducten mee voor de daarop volgende 6 dagen.

    

 


Te verwachten resultaat

Wanneer uw kuur is afgelopen zal de huid egaler en steviger zijn. Oneffenheden zijn verminderd of verdwenen. De huid is frisser en stralender. Het resultaat houdt 6-8 maanden aan. Wij raden aan deze behandeling daarom, na het volgen van een kuur, periodiek te herhalen om het resultaat  van de kuur te behouden


Behandelduur en frequentie tijdens een kuur

PRX-T33 kan als losse behandeling worden uitgevoerd.
Voor het mooiste resultaat wordt er een kuur van 4-6 behandelingen aanbevolen.
Dit is afhankelijk van de behandel indicatie, huidconditite en uw wensen. Tussen iedere behandeling zit een interval van ongeveer een week.

Om het resultaat zo lang mogelijk te behouden adviseren wij u om goede cosmeceuticals te gebruiken. Bij Schoonheidssalon Marlies kunnen wij u hierin adviseren.
Door gebruik van deze producten heeft u langer plezier van de behandeling en voorkomt u zo veel mogelijk nieuwe problemen.


Verschillende huidtypes

Omdat elke huid anders is, kan een peeling het beste volledig gepersonaliseerd worden. Maar bij de PXR-T33 Peeling is dit niet nodig. Deze peeling is namelijk geschikt voor elk huidtype. Zowel de jonge, gevoelige, slappe, of verouderde huid kan met de PRX-T33 skin booster behandeld worden. Maar ook littekens worden met de de behandeling aangepakt. Het resultaat zal bovendien ook voor iedereen hetzelfde zijn: een gladde, volle en stevige huid. Dit maakt de PRX-T33 Peeling ideaal voor elk huidprobleem!


Optimaal resultaat

Voor een optimaal resultaat raden we aan om de PRX-T33 Peeling evt. te combineren met een microneedling behandeling.  Met microneedling maken we microscopische gaatjes in de huid. Hierdoor wordt het herstelproces van de huid geactiveerd. Deze zal zich vernieuwen en meer collageen aanmaken. Wat deze behandeling zo goed te combineren maakt met de PRX-T33 Peeling, is het feit dat microneedling de huid meer vatbaar maakt voor het opnemen van verzorgende huidproducten. De peeling wordt daardoor veel beter in de huid opgenomen, waardoor het resultaat nog beter zal zijn. 


Welke gebieden kunnen behandeld worden?

- Gelaat

- Hals

- Decolleté

- Lichaam

 


Prijzen No needle skinbooster

Losse behandeling gelaat 

€ 125,-

Losse behandeling hals en decolleté

€ 125,-

Kuur 3 behandelingen *

€ 285,-

Kuur 4 behandelingen *

€ 375,-

Kuur 6 behandelingen *

 € 550,-

Inzet microneedling meerpijs per behandeling

€ + 35,-

* Prijs is geldig bij betaling in een keer.  De kuur wordt gemiddeld om de 10 a 14dgn uitgevoerd.

Contact

Schoonheidssalon Marlies
De Friso 2
9207 DA Drachten

06 30 02 80 24
Boek nu uw Skinbooster PRX-T33

Boek nu uw Skinbooster PRX-T33

Geplaatst op: 2021-08-06

Skin Booster - No Needle Dé nieuwste behandeltrend, directe oppepper voor de huid en natuurlijke anti-aging behandeling, zonder gebruik van naalden met direct zichtbaar effect! - Intensieve hydratatie...

Lees meer Meer nieuws
Marc Inbane, verkrijgbaar bij Schoonheidssalon Marlies

Marc Inbane, verkrijgbaar bij Schoonheidssalon Marlies

Geplaatst op: 2020-04-26

Marc Inbane, voor wie veilig bruin wil worden!

Lees meer Meer nieuws
 • Al jarenlang maak ik met veel plezier en vertrouwen gebruik van verschillende behandelingen bij Schoonheidssalon Marlies.

  Christel
 • Professioneel, service gericht, klantvriendelijk en werkt hygiënisch.

  Ekaterina
 • Ik kom voor microdermabrasie en microneedling behandelingen. Net bezig en al zeer goed resultaat.

  Merel
 • Ik ga ontspannen en met een heerlijk gevoel van

  Majella
Christel Ekaterina Merel Majella