Elektrisch ontharen, dé manier om definitief van uw ongewenste haargroei af te komen.

Bij elektrisch ontharen wordt een dun naaldje langs de haar in de haarschacht gebracht. Een klein stroomstootje zorgt ervoor dat het haarzakje verhit en hierdoor vernietigd wordt. Bij elektrisch ontharen maakt de kleur van het haar niet uit, alle haren welke in de groeifase zitten worden vernietigd. Zo ook grijze en witte haren. 

Bij schoonheidssalon Marlies wordt met de meest geavanceerde elektrische ontharinggsapparatuur gewerkt. Hierdoor is de behandeling vrijwel pijnloos en kunt u uw dagelijkse bezigheden na de behandeling gewoon weer oppakken.

                                                              


Resultaat na ontharing

Haarzakjes die tijdens de behandeling in de groeifase zaten zijn vernietigd, en zullen nooit meer terug komen. Dit komt omdat de eiwitstructuur van de haarfollikel op microscopisch niveau onherstelbaar beschadigd zijn. Haarfollikels die in de telogene-, of katagene groeifase zitten zijn nog niet definitief verwijderd en zullen opnieuw behandeld moeten worden. Hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn is afhankelijk van vele factoren. Hierbij kunt u denken aan locatie van de haren, medicijnen, frequentie van behandelen etc. 

 

Contact

Schoonheidssalon Marlies
De Friso 2
9207 DA Drachten

06 30 02 80 24
Marc Inbane, verkrijgbaar bij Schoonheidssalon Marlies

Marc Inbane, verkrijgbaar bij Schoonheidssalon Marlies

Geplaatst op: 2020-04-26

Marc Inbane, voor wie veilig bruin wil worden!

Lees meer Meer nieuws
Cadeaubon leuk om weg te geven!

Cadeaubon leuk om weg te geven!

Geplaatst op: 2017-01-17

Wist u dat u iemand anders ook een heerlijke behandeling cadeau kunt geven! Gun uw vrouw, moeder, man, vriend of vriendin, zus, broer, oppas of collega ook eens het genot van bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling, ...

Lees meer Meer nieuws
  • Ik ga ontspannen en met een heerlijk gevoel van "er weer tegen aan te kunnen" huiswaarts.

    Majella Verschuur
  • Ik kom voor microdermabrasie en microneedling behandelingen. Net bezig en al zeer goed resultaat.

    Merel Boomsma
  • Al jarenlang maak ik met veel plezier en vertrouwen gebruik van verschillende behandelingen bij Schoonheidssalon Marlies.

    Christel van Mersbergen
Majella Verschuur Merel Boomsma Christel van Mersbergen